Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #21732 üzenetére
Mindenféle komponens magyarítása: Rendszer -> Adminisztráció-> Nyelvi támogatás
Ha hiányosság van akkor azt megtalálja és letölti auto, utána magyar lesz.
Jah, lassú voltam, na nem baj. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #21732 üzenetére
Ja, majd megpróbálom lefordítani Linuxra, de nem nagyon értem, miért nem csinálnak a programból eleve Linuxos változatot...
Ennyire sok pluszmunka lenne?
(nyilván a nagyobb célközönségre koncentrálnak, dehát csesszék meg
)
De most nézem a Notepad++ hivatalos oldalán, wine-os megoldást kínálnak, hát elég ratyi: How to install Notepad++ on Linux
A TC-t FileZillával szemben azért preferálom, mert a sok TC-s billentyűkombináció miatt számomra jóval gyorsabb a használata.
Szerkesztőből már kipróbáltam: SciTE, BlueFish, Screem, gedit, Krusader beépítettje, de még mindig a Windows-os Notepad++ tetszett a legjobban.
Nyelvvel kapcsolatban: én pont visszafelé akartam megcsinálni, hogy magyarból angolt készítsek, és sikerült:
Rendszer>Adminisztráció>Nyelvi támogatás>Nyelvek telepítése vagy eltávolítása... (neked ugyanez angolul) menüpont alatt telepítettem a nyelvet, és megvolt. Ki- majd visszajelentkezéskor már megváltozik a nyelv.
Aktív témák
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest