Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Te nem tartod kissé veszélyes húzásnak ilyen mélyen belenyúlni egy működő rendszer lelkivilágába? Mert egy két éves rendszerre én bizony nem tennék fel, egy két hónapos rendszerhez tartozó, totálisan átalakított init-et.

(és akkor megintcsak ott tartok, hogy vajon a telepített rendszer mé' nem hoz magával egy tisztességes doksit is...
)---
szerk.
Egyébként te látsz ott bármiféle utalást verziószámokra? Mert én nem... szóval max. sejthető, hogy a verziókkal van a gond.

Egyébként szvsz nem érted a "problémámat"

Megtalálom a megoldást, csak közben morgok egy sort a hanyagul összerakott, átgondolatlan stb. cuccok miatt.
És akkor az offtopic VirtualBox hülyeségeit még nem is említettem...
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)