Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Te nem tartod kissé veszélyes húzásnak ilyen mélyen belenyúlni egy működő rendszer lelkivilágába? Mert egy két éves rendszerre én bizony nem tennék fel, egy két hónapos rendszerhez tartozó, totálisan átalakított init-et.

(és akkor megintcsak ott tartok, hogy vajon a telepített rendszer mé' nem hoz magával egy tisztességes doksit is...
)---
szerk.
Egyébként te látsz ott bármiféle utalást verziószámokra? Mert én nem... szóval max. sejthető, hogy a verziókkal van a gond.

Egyébként szvsz nem érted a "problémámat"

Megtalálom a megoldást, csak közben morgok egy sort a hanyagul összerakott, átgondolatlan stb. cuccok miatt.
És akkor az offtopic VirtualBox hülyeségeit még nem is említettem...
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)