- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FixY67
üzenetére
"Milyen statisztikákra gondolsz? Telepítéskor minden ilyet kikapcsolok. Ha kérdez.">ha telepítetted az Ubuntut, a szoftverforrások utolsó fülén el tudod olvasni. a szokásos "...hogy javítsuk..." blabla. különben meg ezt nem kapcsolja be magától, ezt külön neked kell bepipálni.
updatek után nézelődve sem önállósította magát. x időnként ellenőrizi a sw-k frissességét. ugyan ott, mint fentebb, csak kb. 3 füllel balra, kikapcsolhatod, ha nem akarod, hogy magától fusson. ugyan úgy, mint bármelyik másik Linuxon, vagy bármelyik másik rendszeren. de nekem az az érzésem, hogy ez a fajta "automatizmus" leginkább a te érdekedet szolgálja. és ettől még nem telepít automatikusan, csak figyelmeztet, hogy frissítheted a rendszeredet.miért kell ezért nyafogni??? bár részben magyaráztad magadnak: "1. Szenilis vagyok..."
-
FixY67
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Hm... ennek a canonical.com-os társalgásnak még alaposabban utána kell néznem: most meglestem a routeren, csak az ntp szerverükkel próbálkozott az ubuntu. Ebből két dolog következhet:
1. Szenilis vagyok és nem állítottam be a megszokott ntp szervert
2. A beállítás ellenére ment oda.
Az 1. pont kb. 98%-kal valószínűbb.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest