Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Auratech
üzenetére
Nálam szerencsére nvidiával nem volt gond, driverek közül kiválasztottam, restart, és megy jól.
Ellenben volt nálam egy ati pár hétig, ugyan ezt a sort eljátszottam, és... hát, az ati szar drivert ír linux alá. Belassult az egész rendszer, bár végül is ment. Mármint,nem fagyott le, vagy ilyesmi, de használhatatlan volt. Gondoltam megnézem forásból fordított driverrel, aztán inkább hagytam a fenébe, aztán úgyis visszakerült az nvidia kártya (nem emiatt). -
PuMbA
titán
válasz
Auratech
üzenetére
"Miért gond egy kénapos oprendszernek egy éves video kártya."
Az egy dolog,hogy két napos az oprendszer,de a driverek tökéletesítése sokáig eltart.Az én asztali gépemen sem megy minden rendesen viszont a 3 éves laptopomon tökéletes a 9.10. A Linux sohasem annyira up-to-date ,mint egy Windows.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autószerelők, autószerelés
- Magisk
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest