Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ööö... nem alapból van? csak mert én az egyik partícióra hótoptimistán ext4-et tettem. monnyuk pont nem arra, ami töredezhet... de csak idő kérdése.
más: remélem 9.10 alatt ismét normálisan fog működni nvidia kártyával a compiz. 9.04 alatt nagyon csúnyán szaggat
amennyire tudom, 8.04 alatt normális volt, bár ott kde-t használtam compiz nélkül, most meg gnome-ot. -
törölt tag
belőni?
igazából még nem nagyon volt időm foglalkozni a dologgal, mert a 9.10 telepítés óta nagyjából azzal kellett küzdeni, hogy működőképes rendszerem legyen. azt hittem, hogy automatikus a dolog lesz majd, ha a .31-es kernel lesz a default, de ahogy utánanézegettem most, elég macerásnak tűnik a dolog...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amennyire tudom, 8.04 alatt normális volt, bár ott kde-t használtam compiz nélkül, most meg gnome-ot.