- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
gabaly #16624 üzenetére
Hát jah, nem könnyű, de jó látni, hogy mások is próbálkoznak vele. Én magam részéről még a családi térítést végzem, itt egyszerű a terep, hisz alig van olyan gond amivel én ne szembesültem volna az eddigiek alatt. Sajnos ha a térítési területet kibővítjük akkor rengeteg új hiba jön elő...
Neked nem szerencséd volt, hanem Te nyílván át akartál térni. Ők most úgy döntöttek: "na lássuk mit tud ez a valami amit állandóan mond nekem", aztán amint jön egy hiba akkor pánikba esnek, megjegyzik milyen szar ez és visszatérnek a Windows szerető karjaiba... de fogd fel úgy, hogy Te megpróbáltad őket kihúzni az ördögi körből.Amúgy csak a PIN-t kell letiltani elvileg és szerintem a windowsos drivernek alkalmazkodnia kéne ehhez, de kétségtelen van ennél egy sokkal nagyobb kockázata is a PIN-nélküliségnek...
#16625 body007:
Köszönöm, bár ez egyszerre előny és hátrány is, hisz ha rosszat mondok akkor még a végén azt jegyzi meg... bár elvileg ennek kiküszöbölésére van itt a többi fórumtárs.
#16626 tomtyi:
Cairo dock-nak teljes elérési út kell?
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest