Hirdetés
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
gabaly
üzenetére
Hát jah, nem könnyű, de jó látni, hogy mások is próbálkoznak vele. Én magam részéről még a családi térítést végzem, itt egyszerű a terep, hisz alig van olyan gond amivel én ne szembesültem volna az eddigiek alatt. Sajnos ha a térítési területet kibővítjük akkor rengeteg új hiba jön elő...
Neked nem szerencséd volt, hanem Te nyílván át akartál térni. Ők most úgy döntöttek: "na lássuk mit tud ez a valami amit állandóan mond nekem", aztán amint jön egy hiba akkor pánikba esnek, megjegyzik milyen szar ez és visszatérnek a Windows szerető karjaiba... de fogd fel úgy, hogy Te megpróbáltad őket kihúzni az ördögi körből.
Amúgy csak a PIN-t kell letiltani elvileg és szerintem a windowsos drivernek alkalmazkodnia kéne ehhez, de kétségtelen van ennél egy sokkal nagyobb kockázata is a PIN-nélküliségnek...
#16625 body007:
Köszönöm, bár ez egyszerre előny és hátrány is, hisz ha rosszat mondok akkor még a végén azt jegyzi meg... bár elvileg ennek kiküszöbölésére van itt a többi fórumtárs.
#16626 tomtyi:
Cairo dock-nak teljes elérési út kell?

Aktív témák
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest