Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
gabaly
üzenetére
Hát jah, nem könnyű, de jó látni, hogy mások is próbálkoznak vele. Én magam részéről még a családi térítést végzem, itt egyszerű a terep, hisz alig van olyan gond amivel én ne szembesültem volna az eddigiek alatt. Sajnos ha a térítési területet kibővítjük akkor rengeteg új hiba jön elő...
Neked nem szerencséd volt, hanem Te nyílván át akartál térni. Ők most úgy döntöttek: "na lássuk mit tud ez a valami amit állandóan mond nekem", aztán amint jön egy hiba akkor pánikba esnek, megjegyzik milyen szar ez és visszatérnek a Windows szerető karjaiba... de fogd fel úgy, hogy Te megpróbáltad őket kihúzni az ördögi körből.
Amúgy csak a PIN-t kell letiltani elvileg és szerintem a windowsos drivernek alkalmazkodnia kéne ehhez, de kétségtelen van ennél egy sokkal nagyobb kockázata is a PIN-nélküliségnek...
#16625 body007:
Köszönöm, bár ez egyszerre előny és hátrány is, hisz ha rosszat mondok akkor még a végén azt jegyzi meg... bár elvileg ennek kiküszöbölésére van itt a többi fórumtárs.
#16626 tomtyi:
Cairo dock-nak teljes elérési út kell?

Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen széket vegyek?
- Sorozatok
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs