Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, próbáltam azt is, de úgy tűnt, hogy az is csak ideiglenesen oldja meg a problémát. Letiltottam a Network Managerben a hálózatot, átírtam a MAC-et a macchangerrel, majd engedélyeztem ismét a hálózatot. Ekkor csatlakozott annak rendje és módja szerint, újraindítás után viszont a Network Manager "device is unmanaged"-ként mutatta a hálózati vezérlőt.
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.Persze most már mindegy; a fenti megoldás szerencsére jól működik.

De: tudtok esetleg valamilyen módot arra, hogy a felbontást a képernyő fizikai méreténél nagyobbra állítsam? Csak ideiglenesen volna szükség rá, amikor olyan párbeszédpanellel találom szembe magam, ami kilóg a netbook keskeny képernyőjéről. Úgy képzeltem ezt el, ahogyan a Windows XP-ben is működik: arra a területre görgeti az asztalt, ahol az egérmutató épp van.

(Apropó, időközben Xubuntura váltottam. Eléggé teljesítményigényesnek tűnt a Gnome ezen a kis gépen, és sok helyet foglaltak el az ablakkeretek az eredeti témákkal.)
Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.