- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, próbáltam azt is, de úgy tűnt, hogy az is csak ideiglenesen oldja meg a problémát. Letiltottam a Network Managerben a hálózatot, átírtam a MAC-et a macchangerrel, majd engedélyeztem ismét a hálózatot. Ekkor csatlakozott annak rendje és módja szerint, újraindítás után viszont a Network Manager "device is unmanaged"-ként mutatta a hálózati vezérlőt.
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.Persze most már mindegy; a fenti megoldás szerencsére jól működik.

De: tudtok esetleg valamilyen módot arra, hogy a felbontást a képernyő fizikai méreténél nagyobbra állítsam? Csak ideiglenesen volna szükség rá, amikor olyan párbeszédpanellel találom szembe magam, ami kilóg a netbook keskeny képernyőjéről. Úgy képzeltem ezt el, ahogyan a Windows XP-ben is működik: arra a területre görgeti az asztalt, ahol az egérmutató épp van.

(Apropó, időközben Xubuntura váltottam. Eléggé teljesítményigényesnek tűnt a Gnome ezen a kis gépen, és sok helyet foglaltak el az ablakkeretek az eredeti témákkal.)
Aktív témák
- E-book olvasók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy rémlik, hogy a MAC is a régi volt, miután újraindítottam. Azt hiszem, úgy sikerült ismét kezeltté tennem a vezérlőt, hogy kitöröltem az /etc/network/interfaces fájlból a vezérlő adatait.