Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy P2-400-ra felraktam a 8.04-es Xubuntu-t. A videokarival problémák vannak, mert nem tudok felbontást, és színmélységet állítani - vagyis de; max. 1024x768.
Saccra 8 bites van beállítva alapból, amin nem tudok változtatni.
A sima ubuntun a xorg.conf-ba beírtam a megfelelő videomódot, de ott könnyű volt, mert volt egy rakás hasonló sor, és csak be kellett írni ugyanúgy azt, ami nekem kell. Most viszont olyan lepusztult az egész file, mintha egy üres űrlapot néznék.
Gyanítom, hogy nem ismerte fel a riva128-at, pedig a sima nv driver támogatja - elvileg.Kérdésem: hogy tudom megállapítani, hogy a videokarihoz felrakta-e install közben a megfelelő drivert? (Ha már itt vagyunk, akkor az alaplapi IDE/chipset driver is érdekes lehet.)
Gondolom, valahonnan le tudom halászni az nv drivert, és ha ezt felrakom, már lesz némi használható töltelék is a xorg.conf-ban...

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa EVO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest