Hirdetés
Aktív témák
-
euchi
aktív tag
Lenne pár kérdésem valakihez, akinek van tapasztalata az Nvidia Linuxos driverével(konkrétan ezzel):
1. Tényleg támogatja a 9-es sorozatot? Pl. 9600GT-t?
2. Hogy kezeli a hűtőt? Ugye nem 100%-on pörgeti?
3. A driver telepítéséről azt olvastam, hogy elég bajos. (X-server nem futhat, a futási szintet át kell állítani stb.) Lehet telepíteni recovery módból? Nem okoz problémát az 1-es futási szint? A dokumentáció szerint a hármas kell neki a sikeres telepítéshez.A laptopomon már használom egy ideje az ubuntut, és nagyon megszerettem.
De csak akkor raknám föl az asztali gépemre, ha tudom, hogy nem kell majd vacakolnom a driverekkel. A Netgear wlan adapteremet már kipróbáltam, és ndiswrapper-rel simán ment, már csak a videókari kérdéses.
Aktív témák
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De csak akkor raknám föl az asztali gépemre, ha tudom, hogy nem kell majd vacakolnom a driverekkel. A Netgear wlan adapteremet már kipróbáltam, és ndiswrapper-rel simán ment, már csak a videókari kérdéses.