Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
Aktív témák
-
harry
veterán
vmwaren elég gagyin ment, ezért mindenképp élesben szeretném kipróbálni, de gondoltam így csak kényelmesebb, nem kell partícionálgatni, és hasonlók.
Nos úgy tudom semmi extra nincs sata körül, még régebben lekapcsoltam őket (mármint pl a raidet), de megnézem. Amúgy van egy sata, sata II, és egy pata vinyó is, majd akkor leválasztom, ami nem szükséges.scandisket néztem, ha mindkét pipa be volt jelölve, akkor, restart után, bár elkezdte az ellenörzést, egy fél óra múlva is ilyen 15-20% körül volt, így azt leállítottam, és csak az első opciót (automatikus filrendszerhiba javítás, vagy mi) hagytam bekapcsolva, így lefutott, de akkor csinálok még egy töredezettségmentesítést is mindjárt, köszi a segítséget, majd írok, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs