- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
harry
veterán
vmwaren elég gagyin ment, ezért mindenképp élesben szeretném kipróbálni, de gondoltam így csak kényelmesebb, nem kell partícionálgatni, és hasonlók.
Nos úgy tudom semmi extra nincs sata körül, még régebben lekapcsoltam őket (mármint pl a raidet), de megnézem. Amúgy van egy sata, sata II, és egy pata vinyó is, majd akkor leválasztom, ami nem szükséges.scandisket néztem, ha mindkét pipa be volt jelölve, akkor, restart után, bár elkezdte az ellenörzést, egy fél óra múlva is ilyen 15-20% körül volt, így azt leállítottam, és csak az első opciót (automatikus filrendszerhiba javítás, vagy mi) hagytam bekapcsolva, így lefutott, de akkor csinálok még egy töredezettségmentesítést is mindjárt, köszi a segítséget, majd írok, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Videó stream letöltése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Temu
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő