- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
harry
veterán
vmwaren elég gagyin ment, ezért mindenképp élesben szeretném kipróbálni, de gondoltam így csak kényelmesebb, nem kell partícionálgatni, és hasonlók.
Nos úgy tudom semmi extra nincs sata körül, még régebben lekapcsoltam őket (mármint pl a raidet), de megnézem. Amúgy van egy sata, sata II, és egy pata vinyó is, majd akkor leválasztom, ami nem szükséges.scandisket néztem, ha mindkét pipa be volt jelölve, akkor, restart után, bár elkezdte az ellenörzést, egy fél óra múlva is ilyen 15-20% körül volt, így azt leállítottam, és csak az első opciót (automatikus filrendszerhiba javítás, vagy mi) hagytam bekapcsolva, így lefutott, de akkor csinálok még egy töredezettségmentesítést is mindjárt, köszi a segítséget, majd írok, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest