- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi piacra lépett az Oppo A6c
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Aktív témák
-
harry
veterán
Lehúztam a többi driveot, és így ment wubi, de aztán megint fellépett valami probléma, és inkább legyalúltam, készítettem egy csinos kis partíciót Ubuntunak, és felraktam élesben. nVidia driverrel szívtam eyg kört, de most az jó (compiz is megy). Pár aprób problémám még van, pl alapból FF3 volt fent, azt levettem, helyére ment a régebbi, de most nem tudom felrakni a Gmail Maganer addont (asszem unexpected error-al leáll, nem tudom mi a gond, ha külön letöltöm az xpi-t, vagy mit, azt kézzel hova kéne bemásolni?). Telepítés után visszaraktam a többi vinyót, be is csatolta a többi filerendszert, kivéve egyet, ami egy SataII-es 300gigás partíción volt (amúgy mindegyik NTFS)... Illetve még egy hiba, hogy egyszer elállította a billentyűzetet, azóta visszaraktam magyarra, de az üdvözlőképernyőnél továbbra is egy másik kiosztást használ, mint amikor be vagyok jelentkezve (tehát pl a "?" egy másik gombon van, stb). Ha esetleg valamelyik problémámra tudtok válaszolni, azt megköszönném, de mindjárt én is megpróbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 0perces Kolink KLA-003
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest