Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
harry
veterán
Lehúztam a többi driveot, és így ment wubi, de aztán megint fellépett valami probléma, és inkább legyalúltam, készítettem egy csinos kis partíciót Ubuntunak, és felraktam élesben. nVidia driverrel szívtam eyg kört, de most az jó (compiz is megy). Pár aprób problémám még van, pl alapból FF3 volt fent, azt levettem, helyére ment a régebbi, de most nem tudom felrakni a Gmail Maganer addont (asszem unexpected error-al leáll, nem tudom mi a gond, ha külön letöltöm az xpi-t, vagy mit, azt kézzel hova kéne bemásolni?). Telepítés után visszaraktam a többi vinyót, be is csatolta a többi filerendszert, kivéve egyet, ami egy SataII-es 300gigás partíción volt (amúgy mindegyik NTFS)... Illetve még egy hiba, hogy egyszer elállította a billentyűzetet, azóta visszaraktam magyarra, de az üdvözlőképernyőnél továbbra is egy másik kiosztást használ, mint amikor be vagyok jelentkezve (tehát pl a "?" egy másik gombon van, stb). Ha esetleg valamelyik problémámra tudtok válaszolni, azt megköszönném, de mindjárt én is megpróbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest