- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Lehúztam a többi driveot, és így ment wubi, de aztán megint fellépett valami probléma, és inkább legyalúltam, készítettem egy csinos kis partíciót Ubuntunak, és felraktam élesben. nVidia driverrel szívtam eyg kört, de most az jó (compiz is megy). Pár aprób problémám még van, pl alapból FF3 volt fent, azt levettem, helyére ment a régebbi, de most nem tudom felrakni a Gmail Maganer addont (asszem unexpected error-al leáll, nem tudom mi a gond, ha külön letöltöm az xpi-t, vagy mit, azt kézzel hova kéne bemásolni?). Telepítés után visszaraktam a többi vinyót, be is csatolta a többi filerendszert, kivéve egyet, ami egy SataII-es 300gigás partíción volt (amúgy mindegyik NTFS)... Illetve még egy hiba, hogy egyszer elállította a billentyűzetet, azóta visszaraktam magyarra, de az üdvözlőképernyőnél továbbra is egy másik kiosztást használ, mint amikor be vagyok jelentkezve (tehát pl a "?" egy másik gombon van, stb). Ha esetleg valamelyik problémámra tudtok válaszolni, azt megköszönném, de mindjárt én is megpróbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs