Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
bizi990
üzenetére
általában akkor nem megy a suspend to ram/disk, ha valamelyik driver beleköp a levesbe. megint csak a szokásos mondókámat tudom ismételni, videókártya, alaplap típusával fölszerelkezve goto www.ubuntuforums.org, valszeg már valaki belefutott, és meg is oldotta.
nálam a megoldódás azt jelentette, hogy tettem fel egy bug reportot launchpadre, amiről aztán kiderült hogy duplicate, akkor ugye automatikusan feliratkoztam az elős bugra, és hamarosan ki is derült hogy nem vagyok egyedül a problémával (Radeon M6 és az xserver-xorg-video-ati, suspend és mélyterminálból vissza -> fagyás), nálam hozzáértőbbek nekiálltak valamit mókerolni, és rövidesen kiderült, hogy downgradelni kell a drivert, ezt meg is tettem, azóta működik rendesen (leszámítva a hibernáláskor a logó helyén villogó, nagy szürke téglalapban levő é betűket...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs