Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
adva van egy wm6-os pda, ami telefon is, és a netre fel lehet vele menni (edge/gprs, meg amit akartok). valamint adott egy eeepc ubuntuval. ezt a kettőt kellene összekötni. bluetooth-tal próbáltam, de valami miatt nem szeresse, nem tudja megnézni, hogy milyen szolgáltatások vannak a túloldalon, pedig engedélyezve van a telefonon (másik gépen szintén ubi alól meg tudta nézni, csak ott meg csatlakozni nem tudott... így se jobb). ezt az utat feladtam, marad az usb-s összekötés. a pda-n engedélyeztem is a megosztást usb-n keresztül, de a notin nem tudom, hogy lehet neki megadni, hogy usb-n keressen valami modemszerű cuccost.
tipp? holnap használnom kellene, mert olyan helyre megyek, ahol csak ilyen net van.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs