- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Üdv

Úgy döntöttem, hogy a mindennapi használatra feltennék egy Ubunu -t és a Windows -t meghagynám játékokra és zenélésre (sajnos a megszokott programok nem érhetők el Linuxra).
Kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok nekem, melyik Ubuntu verziót? Amire használnám a rendszert: netezés, filmnézés, GIMP, irodai alkalmazások (libre vagy open office), zenehallgatás, néha egy kis html/php mókolás.
Fontos lenne, hogy megmaradjon a bejáratott és belakott Windows 7. Az Ubuntu -t másik HDD-n lévő partícióra telepíteném, tehát a dual boot megoldására is kéne nekem valami tipp, hogy hogyan oldható meg (ha meg angol nyelvű leírás azt is megköszönném, a Google -ben sok mindent találtam, nem tudom pontosan melyik a kevésbé rizikósabb megoldás).Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest