Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Ubi 12.04 beta1: felraktam virualboxba, olyan lassú mint a tetű, igaz 1 magot és 2GB ramot kapott csak, nadehát...
Tele hibával, egyfolytában crashel, küldözgetni akarja a hibajelentéseket, de azt se tudja, csak megy a folyamatcsík
Felraktam penre, tesztgépbe be, live rendszer első kattintásra befagyott, numlock led vibrál, nem reagál semmire. Azt hiszem ez még vagy nagyon beta, vagy fos lesz az egész..
Aktív témák
Aktív témák
- Revolut
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tele hibával, egyfolytában crashel, küldözgetni akarja a hibajelentéseket, de azt se tudja, csak megy a folyamatcsík
Felraktam penre, tesztgépbe be, live rendszer első kattintásra befagyott, numlock led vibrál, nem reagál semmire. Azt hiszem ez még vagy nagyon beta, vagy fos lesz az egész..