Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ViZion
félisten
Van egy gép nálam, vírustenger XP helyett kellene vmi rá.
40 GB HDD, 256 MB DDR ram, 2 GHz Cerka... Xubuntu vagy Lubuntu alkalmasabb?
Xubuntu alternate iso-m volt, megpróbáltam, de hibás néhány file, és letölteni sem tudja, pedig talált netet, és CD ellenőrzés szerint nincs baj. Most töltök le Xubuntu-t, de lehet Lubuntut is megpróbálom... Esetleg javaslat?Jah, és a durva alaplapon elvileg 1 db usb 2.0 van, de nem sikerült megtalálnom...
Most USB-ről talán-talán felmegy a Xubuntu, de irtó lassú...Slitazról kb. semmit nem tudok
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.