- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Aktív témák
-
válasz
bsanya
üzenetére
Én csináltam, persze.

Nyugodtan másolgathatsz vele rendszereket, akár több gépre is ugyanazt. Tehát elég egyszer feltelepítened és beállítanod a rendszert, utána már azt használhatja így minden gép. Ha más gépeket más felhasználók használnak, akkor a telepítés funkcióval adhatsz meg új felhasználó- és gépnevet is jelszóval egyetemben.
Amúgy egyetlen ép visszaállítási pontból is helyreállítható a rendszer, persze az már némi manuális rásegítést is igényel (partíció csatolás). A legbiztosabb ha készítesz Live-ot, mert akkor azt elindítva visszamásolhatod az eredeti helyére.
Aktuális leírás nem nagyon van hozzá, az idők folyamán sokat változott a felépítése és sok új funkcióval is gazdagodott (most is dolgozom rajta). De a használata eléggé logikus és egyszerű, ha pedig bármi konkrét kérdésed lenne, akkor felteheted nyugodtan nekem. Egyébként pedig ha a vezérlők fölött megtartod az egeret pár másodpercre, akkor előtűnik egy kis segítség, így ha valamiben nem vagy biztos, akkor talán így kapsz magyarázatot rá. Habár az újabb verzióban ezeket újraírtam és kicsit egyszerűsítettem is, hogy ne legyen annyi szövegelés benne.
Aktív témák
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest