- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
válasz
bsanya
üzenetére
Én csináltam, persze.

Nyugodtan másolgathatsz vele rendszereket, akár több gépre is ugyanazt. Tehát elég egyszer feltelepítened és beállítanod a rendszert, utána már azt használhatja így minden gép. Ha más gépeket más felhasználók használnak, akkor a telepítés funkcióval adhatsz meg új felhasználó- és gépnevet is jelszóval egyetemben.
Amúgy egyetlen ép visszaállítási pontból is helyreállítható a rendszer, persze az már némi manuális rásegítést is igényel (partíció csatolás). A legbiztosabb ha készítesz Live-ot, mert akkor azt elindítva visszamásolhatod az eredeti helyére.
Aktuális leírás nem nagyon van hozzá, az idők folyamán sokat változott a felépítése és sok új funkcióval is gazdagodott (most is dolgozom rajta). De a használata eléggé logikus és egyszerű, ha pedig bármi konkrét kérdésed lenne, akkor felteheted nyugodtan nekem. Egyébként pedig ha a vezérlők fölött megtartod az egeret pár másodpercre, akkor előtűnik egy kis segítség, így ha valamiben nem vagy biztos, akkor talán így kapsz magyarázatot rá. Habár az újabb verzióban ezeket újraírtam és kicsit egyszerűsítettem is, hogy ne legyen annyi szövegelés benne.
Aktív témák
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BMW topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest