Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Valaki Alsa Driver fordításban tudna segíteni??1.0.25-el küzdök tegnap óta, de már forr az agyam... A driver, lib mappák fordulnak úgy ahogy kell, viszont az utils mappa már a configure-nél elszáll hibával, valami olyasmi hogy :
>checking for snd_ctl_elem_add_enumerated... no
>configure: error: No user enum control support in alsa-libValamelyik fórumon olvastam hogy a libasound2-dev okozza a gázt, mivel a régebbi 1.0.24-es driver-re hivatkozik, tehát ezt eltávolítottam a következő paranccsal:
sudo apt-get autoremove libasound2-dev
ekkor fordul az utils is, a gép restart, majd
sudo alsaconf
itt beállítom amit be kell, majd restart. Ezután szintén terminál-->
sudo modprobe snd-oxygen
ezután pedig szépen dobja a fatálakat.....
Nem vagyok nagy Linux-os 2 napja nyúzom a rendszert, viszont a hang fontos lenne számomra. Ha valami hülyeséget írtam sorry

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Jackson elektromos gitár
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest