Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Hallottam vmit, h ez csak rejti... nem tudom. FF-el 7-es óta rengeteg bajom volt, inkább lemondtam pár hasznos kiegről, Chrome így is gyorsabb, stabilabb.
Kernelt nem fordítanék, nem vok akkora májer
Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...
Music store lens, meg midi lejátszó sem hiányzik, automata backup és frissítés minek nekem? Megoldom manuálisan, nekem tetsző időben. Apróságok, de ilyen vagyok
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egér probléma
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sebesség amúgy rendben van, csak még 286-os időkből bennemmaradt, h ami nem kell, ne fusson. Értem én, hogy háttérben van, és gyorsabban indul... de pl. bluetooth-ot havota 2× nem bánom, ha lassan indul...