Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Épp most készítettem egy újabb telepítőlemezt magam számára. Gyakorlatilag ugyanezt a desktopot telepíti, mint amit most használok. Nagyon kevés a kivétel. Talán a telepítés 5-10 perce után, még annyit rá kell szánni a configolásra. Mindezt persze úgy, hogy közben a leírásokat előkeresem a netről.
Kényelmes. Csak a személyes adatokat kell mentenem. Ebből kevés van. Annak is nagy része a felhőben.(#45193) leslieke - Egy fenét volt hiba. A mai napig szívesen kísérletezek a Linuxommal. Annyi változott, hogy legutóbb ezt virtualbox-ban tettem. Így az alaptelepítést lehetetlen szétcsesznem. Így tanulsz (: .
(#45194) dcsabesz - Az újabb atom-okkal nem vagyok tisztában. A régiek gyengék, vagy épp elfogadhatóak. Energia gazdálkodás? jupiter ubuntu indicator után keress. Plusz a normális Ubuntu-t hanyagold. Csak akkor természetesen, ha lassú! De feltételezem ilyen proci mellé a config is "oylan".
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest