Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Inkább a cedega segítségével, de igen.sokan cod2-znek is, igaz ugy tudom h az fut nativan is valami szkript segítségével.a wine-vel inkább programokat célszerű futtatni, nekem pölö az utorrent megy benne.cedegával meg ra2-zök, de mivel nekem nincs normális vga driverem, mert a vga karimhoz nem adtak ki mert nem mai darab, ezért nem olyan élvezetes vele mint win alól.ha cedegában kell kis segítség, privizz rám vagy msnre vegyél fel.
Tv ha már nincsen szükséged a letöltött csomagokra amik a rendszert terhelik, akkor konzolba ird be: sudo apt-get autoclean ez "Törli a régi letöltött archív fájlokat"
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest