- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
Aktív témák
-
bsh
addikt
én egyszer felraktam próbaképp a 64bites 7.0.4-et (amd64-est), nem votl vele gond semmi, bár nem is nagyon szórakoztam vele komolyabban. az biztos, hogy nagyon észrevehetően nem gyorsabb 64biten. esetleg valami spéci alkalmazás esetén lehet, hogy észrevehető, de annyira nem vettem észre.
sokan írják fórumokon, hogy gondok vannak 64bites szoftverekkel meg driverekkel, nekem nem volt semmi gond. de mondom, nem is nagyon merültem bele.
szerintem rakjátok fel, állítgassátok be frankón és próbáljátok ki, és ha esetleg nem tetszene, akkor le lehet venni és felrakni a 32-bitest.mod: mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy ez asztali gép, a kollégádé meg laptop, azt nem tudom, laptopokhoz mennyire vannak 64bites driverek?! ki kell próbálni, azt mondom.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest