Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Figyelj én nem akarlak rábeszélni, de a szavaidból úgy veszem ki hogy már minden-mindegy szinten tartasz.

Próbálj ki egy nem ubuntu alapokra épülő disztrót. Slackware, Puppy, DamnSmall, Crunch- v. Archbang. Ezek amiket itt említettem pen-ről kiválóan futnak tesztelni szerintem ezek jók aztán majd kiderül melyik válik be neked a laptopod miatt.Elviteg bámilyen partíció-szerkesztő látja és partícionálni is lehet win alól. De az etx-es partíciók olvasása nem alapértelmezett win alatt. Segédprogival azt is lehet.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs