Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem csak az a furcsa, hogy volt régen a GNOME2 és tökéletesen ment. Kattintottál és egyből megjelent a menü stb. Mivel gyenge VGA-m van aztán mentem a Unity 2D-re. Ahhoz képest, hogy mennyire mondták, hogy gyengébb gépekre ez való, hát nálam majdnem olyan lassú volt, mint a Unity 3D (tiszta telepítésű rendszer volt). Kattintottam és minden iszonyat lassan jött be, ablakműveletek nagyon lassúak. Most KDE volt, elsőre jónak tűnt (szintén tiszta telepítés), de például a "start menü"-szerű valamiben mi az, hogy ha belemegyek egy menüpontba akkor szaggatva scrollozódik be az animáció és mutatja az almenüket. Meg ha minimalizálok, átméretezek és szaggat minden. Egy 700Mhz-es Celeronnal vaj simán ment a WinME-ben mindez. 2011-ben meg egy 2 magos gép már nem elég egy alap desktop folyamatos futásához? Én nem tudom, hogy ezt valami viccnek szánják-e. Vagy ennyire a 3D-s cuccokkal foglalkoznak?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elden Ring
- eBay
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs