Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem csak az a furcsa, hogy volt régen a GNOME2 és tökéletesen ment. Kattintottál és egyből megjelent a menü stb. Mivel gyenge VGA-m van aztán mentem a Unity 2D-re. Ahhoz képest, hogy mennyire mondták, hogy gyengébb gépekre ez való, hát nálam majdnem olyan lassú volt, mint a Unity 3D (tiszta telepítésű rendszer volt). Kattintottam és minden iszonyat lassan jött be, ablakműveletek nagyon lassúak. Most KDE volt, elsőre jónak tűnt (szintén tiszta telepítés), de például a "start menü"-szerű valamiben mi az, hogy ha belemegyek egy menüpontba akkor szaggatva scrollozódik be az animáció és mutatja az almenüket. Meg ha minimalizálok, átméretezek és szaggat minden. Egy 700Mhz-es Celeronnal vaj simán ment a WinME-ben mindez. 2011-ben meg egy 2 magos gép már nem elég egy alap desktop folyamatos futásához? Én nem tudom, hogy ezt valami viccnek szánják-e. Vagy ennyire a 3D-s cuccokkal foglalkoznak?
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest