- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Motorolának is a Bose hangol
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem csak az a furcsa, hogy volt régen a GNOME2 és tökéletesen ment. Kattintottál és egyből megjelent a menü stb. Mivel gyenge VGA-m van aztán mentem a Unity 2D-re. Ahhoz képest, hogy mennyire mondták, hogy gyengébb gépekre ez való, hát nálam majdnem olyan lassú volt, mint a Unity 3D (tiszta telepítésű rendszer volt). Kattintottam és minden iszonyat lassan jött be, ablakműveletek nagyon lassúak. Most KDE volt, elsőre jónak tűnt (szintén tiszta telepítés), de például a "start menü"-szerű valamiben mi az, hogy ha belemegyek egy menüpontba akkor szaggatva scrollozódik be az animáció és mutatja az almenüket. Meg ha minimalizálok, átméretezek és szaggat minden. Egy 700Mhz-es Celeronnal vaj simán ment a WinME-ben mindez. 2011-ben meg egy 2 magos gép már nem elég egy alap desktop folyamatos futásához? Én nem tudom, hogy ezt valami viccnek szánják-e. Vagy ennyire a 3D-s cuccokkal foglalkoznak?
Aktív témák
- Autós topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest