- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
üzenetére
Nemrég megvolt az újabb próbatelepítés, fel ment szépen az nv driver is, sőt még a dupla monitor is jól működött, aztán reboot után jöttek a gondok..
Megjelent az unity felület, ami után használhatatlan lett, mert úgy rendezte el, hogy a bal oldali monitoron volt a felső menü, a jobb oldalin pedig a gyorsindító, és elvileg az volt az elsődleges, szóval ha kiraktad fullra pl a firefoxot a jobbra, annak a menüjét a másik monitor tetején tudtad elérni.. WTF?
Próbáltam huzigálni az ablakot hogy az egyik monitorra pakoljon mindent, a másik üres legyen, de nem engedte mozgatni, aztán leszedve valamilyen control panelt a felülethez próbáltam valahogy rábírni hogy máshogy rendezze, végül sikerült kikapcsolni az unity-t.Igenám, de nem maradt helyette semmi, magyarul reboot után eltűnt a teljes kezelőfelület, és nem lehetett előhozni a visszakapcsolós ablakot sem, szóval gyors format és ment fel a helyére a win.
tudom gyorsan feladtam a dolgot, de mivel nem saját gép nem volt kedvem sokat tökölni, viszont az én gépemre is jó lenne majd feltolni egy maradandó Ubit a win mellé, így nem adom fel ilyen könnyen a témát, a több monitortól pedig nem fogok megválni egy oprendszer kedvéért sem.Szóval van valami módszer, amivel tetszés szerint el lehet rendezni a felületet, esetleg átalakítani, vagy bármi, hogy ne legyen szétbontva több megjelenítő között?
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest