Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
írtam hogy a restirictedben engedélyeztem, éppen ezért lett fekete képernyő, mert nem működik a driver.
A kártyám persze hogy támogatott, 9600pro különben nem tettem volna fel fglrxet.
Szerintem mégis lehet valami köze a felületthez, meg gnome os ubuntun pöccre ment az fglrx, meg a dpgk-reconfigure xserver-xorg (egyébként a rossz tapasztalatokban arra gondoltam, hogy pl néha amikor valamelyik beállítóprogramban rendszergazdai módra váltok, villan 3mat a kép, és ugyanúgy nem rendszergazdai módba van, vagy pl a display settingsbeli beállításaimra nagyívben tesz a rendszer (vagyis ez a kis program nem csinál semmit, ha váltani akarok xorg.conf-ba kell manuálisan írogatni). Most annyit kérdez, hogy melyik felbontást nem akarom használni (ezzel megszívtam telepítésnél, mert ott is azt kérdezte, hogy melyik felbontást NEM kívánom használni, én kijelöltem, és végül kiderült hogy azt kell amit használni akarok, tehát az ellenkezőjét amit ír), és ennyi. Régebben sima ubuntunál billenytűzet típust kérdezett, videokártya drivert, stb, most felbontást és kész.ja persze a glxinfo direct rendering yes-t ír, de 3d-ben az a szokásos kockás textúrahibás 1 fps-es kép van, ami szoftveres rendernél szokott lenni.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest