Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
írtam hogy a restirictedben engedélyeztem, éppen ezért lett fekete képernyő, mert nem működik a driver.
A kártyám persze hogy támogatott, 9600pro különben nem tettem volna fel fglrxet.
Szerintem mégis lehet valami köze a felületthez, meg gnome os ubuntun pöccre ment az fglrx, meg a dpgk-reconfigure xserver-xorg (egyébként a rossz tapasztalatokban arra gondoltam, hogy pl néha amikor valamelyik beállítóprogramban rendszergazdai módra váltok, villan 3mat a kép, és ugyanúgy nem rendszergazdai módba van, vagy pl a display settingsbeli beállításaimra nagyívben tesz a rendszer (vagyis ez a kis program nem csinál semmit, ha váltani akarok xorg.conf-ba kell manuálisan írogatni). Most annyit kérdez, hogy melyik felbontást nem akarom használni (ezzel megszívtam telepítésnél, mert ott is azt kérdezte, hogy melyik felbontást NEM kívánom használni, én kijelöltem, és végül kiderült hogy azt kell amit használni akarok, tehát az ellenkezőjét amit ír), és ennyi. Régebben sima ubuntunál billenytűzet típust kérdezett, videokártya drivert, stb, most felbontást és kész.ja persze a glxinfo direct rendering yes-t ír, de 3d-ben az a szokásos kockás textúrahibás 1 fps-es kép van, ami szoftveres rendernél szokott lenni.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi