Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
írtam hogy a restirictedben engedélyeztem, éppen ezért lett fekete képernyő, mert nem működik a driver.
A kártyám persze hogy támogatott, 9600pro különben nem tettem volna fel fglrxet.
Szerintem mégis lehet valami köze a felületthez, meg gnome os ubuntun pöccre ment az fglrx, meg a dpgk-reconfigure xserver-xorg (egyébként a rossz tapasztalatokban arra gondoltam, hogy pl néha amikor valamelyik beállítóprogramban rendszergazdai módra váltok, villan 3mat a kép, és ugyanúgy nem rendszergazdai módba van, vagy pl a display settingsbeli beállításaimra nagyívben tesz a rendszer (vagyis ez a kis program nem csinál semmit, ha váltani akarok xorg.conf-ba kell manuálisan írogatni). Most annyit kérdez, hogy melyik felbontást nem akarom használni (ezzel megszívtam telepítésnél, mert ott is azt kérdezte, hogy melyik felbontást NEM kívánom használni, én kijelöltem, és végül kiderült hogy azt kell amit használni akarok, tehát az ellenkezőjét amit ír), és ennyi. Régebben sima ubuntunál billenytűzet típust kérdezett, videokártya drivert, stb, most felbontást és kész.ja persze a glxinfo direct rendering yes-t ír, de 3d-ben az a szokásos kockás textúrahibás 1 fps-es kép van, ami szoftveres rendernél szokott lenni.
Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Assassin's Creed: Valhalla
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest