Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
10.04(Lucid) Lubuntut használok.
1)
Javasolták számomra beállítani a NetWork Managert. Fogalmam sem volt eddig, hogy fel van -e telepítve nálam, eddig nem is tudtam a létezéséről sem. Megnéztem a Synaptic -ban, és kijelzi, hogy fel van telepítve. Nem tudom, hogyan lehet elindítani. Menüben nem szerepel. ALT+F2 -be meg nem tudom, mit kell írni, mi a szintaktikája. Próbáltam úgy, ahogyan a Synaptic rálelt:
network-manager-gnome
De nem indult el. Hogyan lehet futtani?
(A NetwrkMngr látszik is a folyamat kezelőmben.)2)
Látom, ez a topic forgalmasabb, felteszem itt is a másik kérdésem:
Nem indul a minitube. Először synaptic -ból telepítettem, de 0.9 verzió, és maga ez a verzió futtatható, de semmiféle youtube videót nem indít. Időközben megtudtam, hogy elavult verzió, és pl. a hivatalos oldaláról telepíthető az egy hónapos, friss verzió (kb. 1.5 -ös). Onnan letöltöttem, kicsomagoltam, de se dupla egérgomra nem reagál az ég világon semmit a futtathatónak kijelzett file ("minitube" nevű kicsomagolt file ,persze egyéb mappákat is kicsomagolt mellé), se pedig jobb egérgomb menüben open -re. Hogyan indítható? Van sejtésetek , mi a gond?3)
Tudtok ajánlani tömörítő-kicsomagolót? Ne az Xarchivert, mert alapból bug-os nálam, de még az után is ,hogy teljesen eltávolítottam, majd Synaptic-ból újratelepítettem.4)
Mit jelent a Synaptic-ban a köv. 3 jelölésmód, minden egyes kategóriára:
"sima" ill. multiverze ill. universe?
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest