Aktív témák
-
törölt tag
hogyan kell ubuntu alól usb stick-ről bootolható win7 telepítőlemezt csinálni? egyetlen értelmes leírást találtam, aszerint a dd-vel simán át kell tolni az iso tartalmát, de a probléma ezzel az, hogy így nem bootol be. ahogy elnéztem a windows alatt leírt lépéseket, aktívvá kell tenni a partíciót az usb-n, gondolom ezt a dd nem tudja megtenni, viszont ha felmásoltam az adatokat, és utána megnézem gparted alatt, akkor azt mondja, hogy nincs értelmezhető partíciós tábla a lemezen (az összes dd-vel írt usb stick esetében ez van), tehát nem is tudom aktívvá tenni, annak ellenére, hogy mountolni lehet, és látom is rajta a fájlokat.
unetbootin nem működik, a suse-hoz ajánlott parancsosros bináris image-usb-writer sem tudja kipakolni értelmesen.létezik erre valami megoldás, vagy felejtsem el?
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mobilinternet
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest