- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Sok segítségre lenne szükségem az Ubuntu-val kapcsolatban.
Jelenleg Windowst használok és még nem telepítettem fel a linuxot.
Csak hallottam (és utána persze olvastam) a Linux jó működési elvéről.
Tehát a kérdések (nézzétek el nekem ha nagyon primitívek de hát valahol ki kell okosodni
)
1; A mostani rendszeremet hogy tudnám valahogy lementeni egy másik helyre (partícióra)?
2; Az Outlook Express levelező programomban nagyon sok cím van, hogy tudnám ezeket átmenteni az Ubuntu levelező programjába?
3; Ha én az Ubuntu levelező programjáról írok egy levelet egy Windows-os gépre akkor ő teljesen normálisan fogja látni az én üzenetemet a Windows-án?
4; Valamint ha én vissza akarok majd váltani (valamit módosítani) a Windows-ra azt majd hogy tehetem meg?
5; A wifi routerem által kibocsájtott hullámokat továbbra is tudom majd fogadni (és más is tudja majd fogadni)?
6; Képeket, videókat, zenéket, (egy szóval amik nem oprendszerhez kötöttek) hogy tehetem majd át az Ubuntura?
7; Miután feltelepítettem, (az Ubuntut) hogy tudom majd beállítani hogy bekapcsoláskor melyik oprendszer induljon el?
Hát egyenlőre ennyi tudtam kipréselni magamból de biztos felvetődnek majd még kérdések bennem remélem ezekkel is fordulhatok majd hozzátok.
Aktív témák
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)