Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Sok segítségre lenne szükségem az Ubuntu-val kapcsolatban.
Jelenleg Windowst használok és még nem telepítettem fel a linuxot.
Csak hallottam (és utána persze olvastam) a Linux jó működési elvéről.
Tehát a kérdések (nézzétek el nekem ha nagyon primitívek de hát valahol ki kell okosodni
)
1; A mostani rendszeremet hogy tudnám valahogy lementeni egy másik helyre (partícióra)?
2; Az Outlook Express levelező programomban nagyon sok cím van, hogy tudnám ezeket átmenteni az Ubuntu levelező programjába?
3; Ha én az Ubuntu levelező programjáról írok egy levelet egy Windows-os gépre akkor ő teljesen normálisan fogja látni az én üzenetemet a Windows-án?
4; Valamint ha én vissza akarok majd váltani (valamit módosítani) a Windows-ra azt majd hogy tehetem meg?
5; A wifi routerem által kibocsájtott hullámokat továbbra is tudom majd fogadni (és más is tudja majd fogadni)?
6; Képeket, videókat, zenéket, (egy szóval amik nem oprendszerhez kötöttek) hogy tehetem majd át az Ubuntura?
7; Miután feltelepítettem, (az Ubuntut) hogy tudom majd beállítani hogy bekapcsoláskor melyik oprendszer induljon el?
Hát egyenlőre ennyi tudtam kipréselni magamból de biztos felvetődnek majd még kérdések bennem remélem ezekkel is fordulhatok majd hozzátok.
Aktív témák
- Crimson Desert
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)