- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Sok segítségre lenne szükségem az Ubuntu-val kapcsolatban.
Jelenleg Windowst használok és még nem telepítettem fel a linuxot.
Csak hallottam (és utána persze olvastam) a Linux jó működési elvéről.
Tehát a kérdések (nézzétek el nekem ha nagyon primitívek de hát valahol ki kell okosodni
)
1; A mostani rendszeremet hogy tudnám valahogy lementeni egy másik helyre (partícióra)?
2; Az Outlook Express levelező programomban nagyon sok cím van, hogy tudnám ezeket átmenteni az Ubuntu levelező programjába?
3; Ha én az Ubuntu levelező programjáról írok egy levelet egy Windows-os gépre akkor ő teljesen normálisan fogja látni az én üzenetemet a Windows-án?
4; Valamint ha én vissza akarok majd váltani (valamit módosítani) a Windows-ra azt majd hogy tehetem meg?
5; A wifi routerem által kibocsájtott hullámokat továbbra is tudom majd fogadni (és más is tudja majd fogadni)?
6; Képeket, videókat, zenéket, (egy szóval amik nem oprendszerhez kötöttek) hogy tehetem majd át az Ubuntura?
7; Miután feltelepítettem, (az Ubuntut) hogy tudom majd beállítani hogy bekapcsoláskor melyik oprendszer induljon el?
Hát egyenlőre ennyi tudtam kipréselni magamból de biztos felvetődnek majd még kérdések bennem remélem ezekkel is fordulhatok majd hozzátok.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)