Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal` #36621 üzenetére
Na várj, most lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, vagy én nem vágom.
Ha a BIOS-ban nálam nem az elsődleges meghajtónak van beállítva az a HDD, amiről épp a Windows-telepítést intézem (hanem mondjuk harmadlagosnak), akkor ez leszarja, és megpróbál kiharapni egy darabot a másik HDD-ből, ami elsődleges eszközként van beállítva, mindezt csak úgy magától? Na ne bassz, komoly?
Mondjuk az tény, hogy elvileg Ubuntu után nem illik Windows-t telepíteni, mert elb@ssza a GRUB-ot.
Ja, és én itt most az elsődleges eszköz alatt azt értem, ami be van állítva arra, hogy onnan keressen elsőként bootolható partíciót."Plusz 100 megás partíciót is csak ilyenkor csinál"
Milyen 100 megás partíciót?Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.
Szerk.: ja, de rájöttem, hogy abból származott a félreértés, hogy igazából azt, hogy "már nem érdekes", a régebbi Master/Slave problémára mondtam, ami csak az IDE-vinyók esetén jött elő, mint para.
Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest