Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ma elég sok rendszert sikerült kipróbálnom.... Összefoglalva:
-Ubuntu 10.10. hang recseg (csak a wav kiterjesztés csak Rhytmbox-szal, meg az emesene alatt...)
- Linux mint 11 (Katya) Nekem a legszimpatikusabb linux rendszer, amivel eddig találkoztam. Egyetlen "baja", hogy picit sok erőforrást használ a 10.10-hez képest.
- Linux Mint 9 debian A hang ugyanúgy recseg, az erőforrás igény pedig nem sokkal kisebb, mint a Katyanál.
-Linux Mint 9 LTS Xfcde alapon egy kicsit kisebb erőforrás igény, ami engem nagyon meglepett... De a hang mellé még a vga driver sem működött rendesen (ati driver az 1 hsz szerint fel, de a helyzet nem változott, sőt az effektek is elmentek)
- Ubuntu 10.04 A helyzet ugyanaz mint a Mint 9-nél. csak kevesebb erőforrással, de nincs vga meg recseg a hang...
-Jön vissza az Ubi 10.10. az emesene hangját meg kikapcsolom...Ma ennyire tellett...
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest