Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez ma nagyon kiakasztott. A megoldás az volt, hogy a xorg.conf sorait kikommenteztem, és aztán visszatettem egy sort, restart, és ezt játszottam, mire minden helyrejött. Vagyis egyszerre nem fogadta el xorg.confot, de soronként meg igen. OMG

A monitor most megy 75Hz-en, de továbbra is unknown monitor. EDID olvasó progi szerint az egyik blokk olvasása hibás, és ezért nem megbízható. Gondolom ezért nem akarja megismerni a monitort. De ha legalább engedne egy próbát 75Hz-en...
Valamint kipróbáltam, hogy átváltom az egyéni Ubuntura a kinézetet (felhasználó váltásnál), hogy kicsit szórakozzak a compizzal, erre bejön a háttérkép, és semmi más. Mivel nem volt gnome panel sem, így tty1 terminálban kellett letiltani az automatikus bejelentkezést, hogy vissza tudjam váltani...
Szóval a szopásfaktor ezzel az Ubuntu kiadással sem csökkent.
Aktív témák
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Automobilista 2
- Nintendo Switch 2
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest