Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt volt a baj! Köszönöm a segítséged! Tényleg fent volt egy csomó KDE-s cucc. Pedig azt hittem, levakartam rendesen terminálban... No mindegy. Most öröm és boldogság van.
Más:
Holnap jön ugye az új Ubi. A jelenlegi rendszerem jól belaktam. Programok, rendszerfigyelők, levelezés, mobil, stb... Szóval pöpec, de nagyon. A kérdésem több dolgot is érint. Először is természetesen szeretnék majd frissíteni. Érdemes ezt a rendszert, vagy jobb tiszta lappal indulni. Vannak rendszeres mentéseim a home könyvtárról. Meg van egy Win partícióm is, de azt már szeretném elfelejteni. Január óta csak egyszer használtam, akkor is az Excel kellett.
Szóval, ha gyalu és az egész vincsit (laptop 160 giga) oda adom az új ubinak, majd vissza tolom a home könyvtár biztonsági mentését??? Káosz lesz, vagy menni fog? Aztán nekem az az új felület nem tetszik, ha jól tudom, használhatom majd a jól bevált Gnome felületet is. Vagyis gyalu--> Gnome beállít--> majd a backup vissza. S ebben az esetben, hagyjam hogy az Ubi beállítsa magának az egész wincsit??? Vagy érdemes külön partícióra tenni a home könyvtárat?
Vagy csak simán hagyjam majd frissíteni a frissítéskezelőből a Win partíciót meg majd egyszer elhagyom?
Remélem nem voltam nagyon zavaros.Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest