Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
én is leginkább a unity miatt váltottam most másik disztróra. bár már az indicatorok is idegesítettek kicsit, de azokkal még együtt lehet élni, viszont a unity-vel olyan választás elé állítottak, amiben alul maradt az ubuntu. így kb 3 évnyi használat után most mással próbálkozom.
mondjuk az office dolgot én sem értem, nekem teljesen jól megy a libreoffice, mindent tud, amire nekem kell (najó, annyit még majdnem egy owa vagy gdocs is tud
) -
törölt tag
sajnos nagyon úgy tűnik, hogy még vagy fél évet kell várni, mire debian alapokon is használható gnome3-as disztrót kapunk. miután a Mint-es csapat is inkább gnome2 alapokon adta ki a 11-es verziót, így meg kell várni az Oneiric-et, akkorra ígérik a gnome3 implementálását.
-
Egész nyugodtan felteheted és kipróbálhatod. Amikor én nézegettem, akkor elég tré volt, látszott, hogy nem az Ubuntuhoz szabták. A téma is gagyi volt, ronda volt az összhatás is. Azóta aztán lehet, hogy csiszoltak jobban rajta, ezért ártani nem árthat ha ránézel. Maximum visszacsinálod a dolgot, aztán kész.
-
Akkor lesz esélyed majd elolvasni, ha éppen valamilyen gond van és nem tudja betölteni a rendszert normálisan. A kikapcsnál kiíródó dolgok miatt ne aggódj, ha tényleg komolyabb gond lenne, akkor arról tudnál. Általánosságban is kiírkál mindenfélét, de a többségüknek felhasználói szemszögből nincs igazán jelentősége.
-
/home-ot minden esetben érdemes külön partícióra tenni, így megmaradnak a beállításaid.
Tibi86: persze, miért működne máshogy? Én egyébként Ubuntura szavaznék, de sem a 11.04-et, sem a 10.10-et nem ajánlanám, inkább a 10.04-et. Desktopon 3, szerveren 5 évig támogatott - azaz LTS kiadás. Az LTS-ek közötti kiadások inkább fejlesztői milestone-ok, én leszoktam róluk. Ha Ubuntu után Windows-t telepítesz, felülírja a GRUB-ot, azaz semmiféle maradvány nem lesz (feltételezve, hogy 1 HDD-d van).
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)