Hirdetés
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm.
Plusz alkalmazásokat nem tervezek mert csak a hétköznapi dolgok használatára szánom.
pl. Opera böngésző hozzá a flash hogy online videók is menjenek, irodai progik amik alapból felkerülnek max. az Adobe reader kerül fel újként.
Vlc player és kb. ennyi.
Szóval még gyomlálnom is kellene az alkalmazásokból amik számomra feleslegesek.Szerk: 64bit-es verziót nyugodtan telepíthetem a gépemre?
Most olvastam hogy megjelent a Linux Mint Debian kiadás is.
Ezt érdemes feltenni?
Jókat írnak róla egy kezdő felhasználó számára.
Igaz többször telepítettem több linux kiadást is a gépemre, de csak ideig óráig bírtam a játék nélkülözése végett ill. ha valamit elbénáztam akkor nem tudtam rendbe hozni parancssor(ok) segítségével.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs