Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Már régóta szemeztem az Ubuntuval, a 7.04-et most raktam fel, frissítéseket is leszedtem hozzá (220mb), eddig remekül működik.
Most használom először, szóval egy apró kérdésem lenne (ha esetleg már másik hsz-ben tárgyaltátok, akkor bocs).
Szeretnék valami jó kétablakos fájlkezelőt, nézegettem a gnome commandert, de nincs ugyebár viszonyítási alapom, meg kérdezni se nagyon tudok hol és kitől.
Jó program?Illetve egy oldal címét szeretném elkérni, ahol alapvető szoftverek megtalálhatóak. Bár ahogy nézegettem, ez így alapból egy eléggé komplett rendszer, így olyan sok cucc már nem kell hozzá.
Kérlek legyetek picit elnézőek, kezdő mivoltam és a karácsony töltsön meg benneteket jóindulattal.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó program?