- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Már régóta szemeztem az Ubuntuval, a 7.04-et most raktam fel, frissítéseket is leszedtem hozzá (220mb), eddig remekül működik.
Most használom először, szóval egy apró kérdésem lenne (ha esetleg már másik hsz-ben tárgyaltátok, akkor bocs).
Szeretnék valami jó kétablakos fájlkezelőt, nézegettem a gnome commandert, de nincs ugyebár viszonyítási alapom, meg kérdezni se nagyon tudok hol és kitől.
Jó program?Illetve egy oldal címét szeretném elkérni, ahol alapvető szoftverek megtalálhatóak. Bár ahogy nézegettem, ez így alapból egy eléggé komplett rendszer, így olyan sok cucc már nem kell hozzá.
Kérlek legyetek picit elnézőek, kezdő mivoltam és a karácsony töltsön meg benneteket jóindulattal.

Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó program?