Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Már régóta szemeztem az Ubuntuval, a 7.04-et most raktam fel, frissítéseket is leszedtem hozzá (220mb), eddig remekül működik.
Most használom először, szóval egy apró kérdésem lenne (ha esetleg már másik hsz-ben tárgyaltátok, akkor bocs).
Szeretnék valami jó kétablakos fájlkezelőt, nézegettem a gnome commandert, de nincs ugyebár viszonyítási alapom, meg kérdezni se nagyon tudok hol és kitől.
Jó program?Illetve egy oldal címét szeretném elkérni, ahol alapvető szoftverek megtalálhatóak. Bár ahogy nézegettem, ez így alapból egy eléggé komplett rendszer, így olyan sok cucc már nem kell hozzá.
Kérlek legyetek picit elnézőek, kezdő mivoltam és a karácsony töltsön meg benneteket jóindulattal.

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NiMH akkumulátor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó program?