Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Türelmes vagy...

Én alig bírtam kibogozni, hogy mit is ír.
Azt pl. konkrétan írta, hogy a win7 telepítője is működik a pendrive-ról? Mert amit én olvastam, ott (értelmezésem szerint) csak annyit állított, hogy a pendrive működőképes, másik gépen kipróbálta... de ez a próba lehetett akár egy ubuntus boot is.---
Azzal mondjuk messze nem értek egyet, hogy az op.rendszer nem tud belepiszkálni a BIOS-ba. Ha jól emlékszem, a mostani Intel alaplapom is olyan, hogy egy windows-os programmal felül lehet írni magát a BIOS-t is (ami alapállapotban engedélyezve van). Régebben meg volt szerencsém olyanhoz, hogy valamelyik fizikai porton (nem hálózati, hanem hardveres) meg lehetett piszkálni a BIOS által használt beállításokat is. Igaz, ennek többnyire egy checksum error hibaüzenet + full reset lett a vége
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- DOOM - The Dark Ages
- Plazma TV topic
- Diablo IV
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- VR topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest