Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
ÜDV!
Következőben szeretnék segítséget kérni.Ubuntu van fent,amikor telepítettem kicsire csináltam a particiót,most szerettem volna a /home particióból hozzá csapni valamennyit de nemengedi.Próbáltam a KDE partition managerrel és a Gparted-l is.Mind a kettőnél lakat vagy kulcs van a particiók előtt,ezt nem tudom eltüntetni,feloldani.Az átméretezés gomg gondolom ez miatt Halvány és nem választható ki.Azért kellene növelnem a particiót mert kiírja ,hogy már allig van hely rajta(pár mega).Várom a segítséget.Sziasztok
Kező vagyok.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest