Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Az a baj, hogy a leírás már több, mint fél éves, ez az Ubuntunál rengeteg időnek számít, számos alap dolog megváltozhatott, például – ha jól tudom – Lucidban alapból már nincsen xorg.conf sem, ez rengeteg korábbi útmutató használatát nehezíti (legalábbis olyan értelemben, hogy először létre kell hozatni).
Lehet, hogy csak más néven van nálad a végrehajtandó állomány; én ilyenkor úgy szoktam eljárni, hogy Alt+F2 ablakban elkezdem beírkálni a lehetséges neveket, s amikor olyanra egészíti ki, ami megfelelőnek látszik, akkor elényomom a gksu-t. (Most láttam egy helyen, hogy volt, ahol elé kellett tenni például azt, hogy fujitsu_)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest