Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Éppenséggel most kicsit fellelkesültem és úgy döntöttem, hogy konvertálok át pár partíciót. Nagyon érdekes ez a snapshot funkció, már-már, sőt gyakorlatilag kiváltja a Rendszermentet is, hiszen könnyedén vissza lehet állni egy-egy régebbi állapotra a segítségével. Egyébként frankón működik TrueCrypttel is, most éppen egy olyan partíciót konvertálok. Régebben is foglalkoztam amúgy vele, csak ugye elég instabilnak volt mondható, ezért inkább vártam még vele, az adataim értékesebbek voltak. Meg aztán arra is várok, hogy a GRUB 2 végre támogassa.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest