Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nagyon jó ez a rhythmbox zenelejátszó program ebben az ubuntuban, de van egy apró kis gondom, ami eléggé idegesítő és még nem sikerült vele megküzdeni. Beimportálom a zeneszámokat, de össze vissza sorrendbe pakolja be őket. Ez azért gáz, mert egybefüggő trackeknél ez rendesen zavaró tud lenni. Nem értem, hogy az 1 -es track után miért a 3 as jön és a 2 -es miért a 12-es után. A különféle rendezési módokat már kipróbáltam benne. Sorszám, cím, előadó, album, minden esetben káosz. A szerkesztés beállításoknál is kipróbáltam a gyűjteményszerkezet mappahierarchia funkciót. Szintén káosz, nincsenek sorrendben a trackek. Böngésző nézetek szintén! Hogy lehet, hogy egy ilyen alapvető funkcióval, ami pl. a Foobarban nyilvánvaló és deafult működik, itt küszködések és állítgatások során sem sikerült előcsalogatni. Valakinek valami javaslata? Az, hogy a trackID nem megfelelően van a számokhoz hozzárendelve azt azért zárnám ki, mert foobar és más lejátszó program alatt pl. működik. Kár, hogy foobar nincs linux alá, mert ha már az ember linuxot használ, akkor csak ne bohóckodjon wine+foobarral vagy egyéb más félmegoldásokkal.
Aktív témák
- Gran Turismo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Robotporszívók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest