Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Próbálgattam a 10.04-esn Lubuntut és Xubuntut egy régi laptopon.
XP szinte "hasít", az előző két oprendszer meg van amikor be se bír bootolni mert állandóan tölt, csak másodjára, újraindítás után, müxik valamennyire, de úgy is lassan reagálnak a menük és a gombok. (újraindítás úgy megy, hogy átmegyek a karakteres felületre, ami szintén csiga ilyenkor, és nyomok ctrl-alt-del-t és várok fél órát, ami most nem túlzás)
Értem én hogy az 550 celeron II, 192 mega ram és 4 megás mobility rage nem nagy szám, de az XP-nek majdnem elég, amíg 2-3 oldalnál többet nem akarok böngészni egyszerre.
Mi lehet a gond? A 10.04-es alaprendszer nem való ilyen hardver alá, keressek mondjuk 8.04-est vagy még régebbit? Attól hogy még túl vannak a régebbiek a támogatási cikluson, legalább a legutolsó frissítéseket elérem amit még készítettek hozzájuk?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest