- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Próbálgattam a 10.04-esn Lubuntut és Xubuntut egy régi laptopon.
XP szinte "hasít", az előző két oprendszer meg van amikor be se bír bootolni mert állandóan tölt, csak másodjára, újraindítás után, müxik valamennyire, de úgy is lassan reagálnak a menük és a gombok. (újraindítás úgy megy, hogy átmegyek a karakteres felületre, ami szintén csiga ilyenkor, és nyomok ctrl-alt-del-t és várok fél órát, ami most nem túlzás)
Értem én hogy az 550 celeron II, 192 mega ram és 4 megás mobility rage nem nagy szám, de az XP-nek majdnem elég, amíg 2-3 oldalnál többet nem akarok böngészni egyszerre.
Mi lehet a gond? A 10.04-es alaprendszer nem való ilyen hardver alá, keressek mondjuk 8.04-est vagy még régebbit? Attól hogy még túl vannak a régebbiek a támogatási cikluson, legalább a legutolsó frissítéseket elérem amit még készítettek hozzájuk?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Túraautó topik
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest