Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Upsz, üdv!
A Usplashel lennének gondjaim, mégpedig az, hogy nem működik. Tudom, nem valami lényeges dolog, de adok a külcsínre

9.10-es illetve 10.04-es ubira szedtem le gnome-lookról usplash témát, az ott illetve a readme-ben adott instrukciók alapján feltelepítettem, majd eljutottam odáig, hogy meg kellett adjam, hogy a telepítettek közül melyik legyen a splash screen. A műveletek elvégzése után restart, majd vagy az eredeti töltőképernyő fogadott, vagy egyáltalán nem is volt (ezt több témával is eljátszottam). Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs töltőképernyő, egyetlen villogó kurzor az egész rendszerbetöltési animáció
(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)Tudnátok tippeket adni, hogy hol van a hiba, vagy legalább arra, hogy hogyan tudom a beállításokat resetelni?

nvidia vga, 10.04 lucid lynx
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)