Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Gear S3 - második kör
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ugyan Mint 9, de mivel kvázi Lucid, azért beírom ide.
Olyan gondom van, hogy egy idő után megszűnnek működni az audió bemenetek. Van hogy már rögtön indításkor nem mennek, van hogy csak órákkal később, de van olyan is hogy amíg csak megy a gép, semmi gond. Mikor működnek, megy mindegyik rendesen, integrált mikrofon (amit használnék) és a line-in és külső mikrofonbemenet is. Amint nem működik, egyik sem működik a továbbiakban. Gugliztam sokat, és bár rengeteg bemenet és hangproblémát találtam, de ilyen jellegű hibát, hogy amúgy hibátlanul működik majd eltűnik, nem találtam.
Majdnem kihagytam, Realtek ALC268 a kártya. Esetleg valaki találkozott ilyen gonddal?
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest