Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ugyan Mint 9, de mivel kvázi Lucid, azért beírom ide.
Olyan gondom van, hogy egy idő után megszűnnek működni az audió bemenetek. Van hogy már rögtön indításkor nem mennek, van hogy csak órákkal később, de van olyan is hogy amíg csak megy a gép, semmi gond. Mikor működnek, megy mindegyik rendesen, integrált mikrofon (amit használnék) és a line-in és külső mikrofonbemenet is. Amint nem működik, egyik sem működik a továbbiakban. Gugliztam sokat, és bár rengeteg bemenet és hangproblémát találtam, de ilyen jellegű hibát, hogy amúgy hibátlanul működik majd eltűnik, nem találtam.
Majdnem kihagytam, Realtek ALC268 a kártya. Esetleg valaki találkozott ilyen gonddal?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest