Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Google Pixel topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Értelek, csakhogy tehát szerinted nem csupán én irok badarságot, hanem az antivirus gyártók is? Vagy pedig ők nem badarságot irnak, hanem hazudnak, MINDEN ESETBEN, MÉG FREEWARE antivir esetén is, anyagi haszonszerzés céljabol?
Na jo, végulis nem teljesen kizárt álláspont , hiszen a freeware program kedvet csinálhat a prémium verziókhoz, az userek számára ...
.. de nem tulzás az elméleted, hogy hazudnak, még freeware progijuk esetén is, áttételes okokbol? ...vagy hogy ők is badarságot irnak?Egyébként a gyártók leirasatol fuggetlenul vélekedek, ahogyan, de utolag tőluk is olvastam az én aggodalmamhoz hasonlóakat, mint idéztem tőlük ma.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs