- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Értelek, csakhogy tehát szerinted nem csupán én irok badarságot, hanem az antivirus gyártók is? Vagy pedig ők nem badarságot irnak, hanem hazudnak, MINDEN ESETBEN, MÉG FREEWARE antivir esetén is, anyagi haszonszerzés céljabol?
Na jo, végulis nem teljesen kizárt álláspont , hiszen a freeware program kedvet csinálhat a prémium verziókhoz, az userek számára ...
.. de nem tulzás az elméleted, hogy hazudnak, még freeware progijuk esetén is, áttételes okokbol? ...vagy hogy ők is badarságot irnak?Egyébként a gyártók leirasatol fuggetlenul vélekedek, ahogyan, de utolag tőluk is olvastam az én aggodalmamhoz hasonlóakat, mint idéztem tőlük ma.
Aktív témák
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest