- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem tud valaki valami megoldást a suspend-re? Laptopomon (acer 3103) nem működik, ébresztés után a képernyő összevissza villog meg szétesik. Hibernálás le sem kapcsolja..
Próbáltam uswsusp-pal, de azzal sem ment a Lucid, pedig anno még a 7-es ubuntuval ment asszem..A másik, hogy az fglrx driver feltettem, megjelent menüben a catalyst control center, de azt írta, nincs ATI graphics driver telepítve.. Leszedtem legfrissebb ATI drivert (.run) felraktam, de akkor is azt írta, hogy nincs driver telepítve. Synaptics alól nyomtam egy remove-ot az fglrx-nek, de nem tudta letörölni és most ott van brokenként.. Se újrarakni nem engedi, sem törölni, sem upgradelni mert vmi hiábal elszáll (nem emlékszem pontosan a hibára, és most win alól írok, de vmi E:\var\cache vagy vmi hasonlót írt ki)..
Live CD-ről nem lehet újratelepítés nélkül visszaállítani a rendszerfileokat, alap drivereket stb., anélkül hogy újraraknám az egészet?
Szeretném már használni a rendszert, de állandóan elcsesződik valami

Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest