Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem tud valaki valami megoldást a suspend-re? Laptopomon (acer 3103) nem működik, ébresztés után a képernyő összevissza villog meg szétesik. Hibernálás le sem kapcsolja..
Próbáltam uswsusp-pal, de azzal sem ment a Lucid, pedig anno még a 7-es ubuntuval ment asszem..A másik, hogy az fglrx driver feltettem, megjelent menüben a catalyst control center, de azt írta, nincs ATI graphics driver telepítve.. Leszedtem legfrissebb ATI drivert (.run) felraktam, de akkor is azt írta, hogy nincs driver telepítve. Synaptics alól nyomtam egy remove-ot az fglrx-nek, de nem tudta letörölni és most ott van brokenként.. Se újrarakni nem engedi, sem törölni, sem upgradelni mert vmi hiábal elszáll (nem emlékszem pontosan a hibára, és most win alól írok, de vmi E:\var\cache vagy vmi hasonlót írt ki)..
Live CD-ről nem lehet újratelepítés nélkül visszaállítani a rendszerfileokat, alap drivereket stb., anélkül hogy újraraknám az egészet?
Szeretném már használni a rendszert, de állandóan elcsesződik valami
Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest