- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
törölt tag
és Major Major: nekem simán a fájloknál nincs olyan a context menüben, hogy közzététel (share?). könyvtáraknál van olyan, hogy sync with ubuntu one. illetve van egy ubuntu one könyvtár a home alatt, ami a regisztrációkor jött létre és benne egy shared with me mappa. most akkor ide kéne dobálni be, amit fel akarok tölteni? amit ide teszek, az redundánsan meglesz kétszer a vinyón is, vagy ez csak linkeli?
a másik az, hogy ahhoz, hogy a címlistámon szereplő bizonyos emberekkel osszak csak meg dolgokat, ahhoz gondolom fel kéne tölteni a címlistámat is, de ezt meg nem tudom, mert az evolution-ben amikor át akarom másolni a gmail címjegyzékében szereplő névjegyeket az ubuntu one címjegyzékbe, akkor elhalálozik az egész. ha meg előbb a helyi címjegyzékbe szeretném másolni, akkor meg felpörög 100%-ra a cpu és a system load is felmegy 10 fölé, de közben látszólag semmi nem történik, még ha percekig hagyom is így...
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest