- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, ami a következő:
Mobil szélessávot használok, a modemet látja is a rendszer mindenféle zokszó nélkül, és használja is, ez eddig rendben is van...
Amikor felcsatlakozok a netre, azt a felső panelen lévő "választómenüvel" teszem, ahol kiválasztom a mobil szélessávot, stb, és már megy is...
A probléma az lenne, hogy egyik alkalommal nem túl szabályosan lett eltávolitva ez a modem, és ennek következtében ez a választómenü eltűnt a panelről, a "Hozzáadás a panelhez" menüben sincs, nem tudom elővarázsolni.
A Hálózati kapcsolatoknál megtaláltam a mobil szélessávot, be is tudtam állitani, és el is tudom inditani, de igy macerás a dolog, mert ugyan van automatikus csatlakozási opció, de bekapcsoláskor nem mindig látja első nekifutásra a modemet az ubi, szóval ez sem tűnik 100 %-os megoldásnak (a panelen lévő menüben mindig láttam, hogy van-e, vagy nincs elérhető modem, és ha nem volt, "kihúz-bedug" és már ment is..
) azt szeretném kérdezni, hogy miként lehetne visszavarázsolni valamelyik panelre ezt a választómenüt?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt szeretném kérdezni, hogy miként lehetne visszavarázsolni valamelyik panelre ezt a választómenüt?